2019-10-17 13:29

48 de trenuri anulate de CFR Călători

 |  09:41
48 de trenuri anulate de CFR Călători

Cele mai multe trenuri anulate în această dimineaţă de CFR Călători sunt cele care fac legătura între Bucureşti şi localităţile din estul ţării. Deocamdată sunt 48 de trenuri anulate, dar lista se poate extinde, în funcţue de condiţiile meteo. Cea mai mare întâtziere s-a înregistrat la un tren care venea de la Satu-Mare, 140 de minute.

CFR Călători anunţă duminică dimineaţă că a anulat 48 de trenuri, majoritatea făcând legătura între Capitală şi estul ţării şi precizează că lista urmează să fie actualizată, în funcţie de condiţiile meteo. CFRCălători a anulat, pentru data de 8 ianuarie, 48 de trenuri, urmând ca lista să fie actualizată periodic, în funcţie de evoluţia condiţiilor meteo şi de situaţia din teren."La acest moment se circulă pe toate magistralele feroviare. Din cele 1.300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România, s-a luat decizia anulării a 48 de trenuri (ora 7 dimineaţa) pentru evitarea unor situaţii neplăcute pentru pasageri şi pentru facilitarea accesului utilajelor şi a echipelor de intervenţii", transmit reprezentanţii CFR Călători, într-un mesaj pe Facebook.

Ei precizează că, acolo unde va fi necesar, pasagerii vor primi ceai cald, cafea, sandvişuri, în funcţie de posibilităţile din teren.

"Circulaţia este adaptată condiţiilor meteo nefavorabile cu temperaturi extrem de scăzute pe raza a patru regionale: Bucureşti, Craiova, Galaţi, Constanţa. Unele curse pot înregistra întârzieri la destinaţie, determinate de necesitatea ataşării locomotivelor Diesel pe anumite intervale de staţii din jumătatea de sud a ţării, de reducerea vitezei de circulaţie sau de intervenţia cu pluguri. Se intervine constant cu utilaje şi echipaje feroviare", mai arată reprezentanţii CFR Călători.

În cursul zilei, legătura pe calea ferată între Bucureşti şi Constanţa şi retur este asigurată cu mai multe trenuri.

IR 1583 este primul tren care a pleacat la ora 9:30 din Bucureşti cu destinaţia Constanţa, iar trenul IR 1636 primul care a plecat în această dimineaţă, la ora 5:30 din Constanţa spre Capitală. Acesta avea, la ora 8:54, o întârziere de 70 de minute, afişată pe tabela din Gara de Nord din Capitală.

Următoarele programate până la ora 9:00 să circule pe această rută sunt: - spre CONSTANŢA: R 13081 plecare Bucureşti Obor, ora 7:38 de la CONSTANŢA: R 8002 plecare Constanţa la 5:54 cu destinatia Bucureşti Obor şi IR 1580, plecare de la Constanţa la ora:8.30, cu destinaţia Bucureşti Nord.

În această dimineaţă, în Gara de Nord din Capitală, cea mai mare întârziere, de 140 de minute, o avea un tren care urma să sosească de la Satu Mare. O întârziere de peste 100 de minute avea şi un tren care venea de la Iaşi. La plecări, două trenuri spre Braşov aveau întârzieri de 60, respectiv 90 de minute.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray