2020-02-17 11:13

650 de kilograme de carne stricată, confiscată dintr-un depozit celebru din București

 |  20:18
650 de kilograme de carne stricată, confiscată dintr-un depozit celebru din București

Peste 650 de kilograme de alimente expirate au fost găsite de polițiști și de inspectorii sanitari-veterinari în urma unui control făcut, joi, la un depozit Antefrig din Sectorul 2 al Capitalei, în total, în urma verificărilor fiind confiscate peste 3,5 tone de produse alimentare.

"În urma controlului efectuat de polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice și specialiștii ANSVSA într-un complex comercial din București au fost confiscate 3.569 de kilograme de produse alimentare (dintre care 659 de kilograme de produse expirate), fiind puse sub sechestru 3.350 de kilograme de alimente", au declarat oficiali din Poliția Română pentru Mediafax.

Potrivit sursei citate, bunurile confiscate și sechestrate sunt carne, produse din carne și brânzeturi. În total, joi, s-au făcut verificări la 37 de operatori economici fiind aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 207.000 de lei.

Acțiunea a vizat "combaterea evaziunii fiscale și protejarea bugetului consolidat al statului, precum și protejarea populației împotriva actelor de comerț ilicit cu produse alimentare neconforme", se anunța joi dimineață într-un comunicat al Poliției Române.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine