2020-07-07 20:03

7.000 de vehicule blochează, joi, Capitala. Ce rute trebuie să evitați

 |  22:56
7.000 de vehicule blochează, joi, Capitala. Ce rute trebuie să evitați

Circulaţia rutieră va fi restricţionată, joi, începând cu ora 5.00, pe şoseaua Kiseleff, de la Piaţa Victoriei până la Piaţa Presei, pentru desfăşurarea protestului transportatorilor, la care ar urma să participe până la 7.000 de autovehicule, anunţă Primăria Capitalei.

Astfel, protestatarii vor putea intra în Piaţa Victoriei până la ocuparea perimetrului delimitat de: prelungirea b-dul Aviatorilor, Şoseaua Kiseleff, b-dul Ion Mihalache, strada Buzeşti, Calea Victoriei, intersecţia b-dul Lascăr Catargiu cu b-dul Iancu de Hunedoara, cu păstrarea unei zone de siguranţă de lăţime de 1.5 metri, pe aliniamentul cuprins între intersecţia strada Paris cu b-dul Aviatorilor şi intersecţia b-dul Lascăr Catargiu cu b-dul Iancu de Hunedoara.

"Protestul va avea loc joi, 17 decembrie, între orele 09.30-15.00, în Piaţa Victoriei. Între orele 05.00 şi 7.00 va avea loc afluirea participanţilor din afara Bucureştiului, iar între orele 07.00-9.30 a celorlalţi participanţi. Protestatarii vor elibera zona între orele 15.00-17.00", se arată în comunicatul transmis de PMB.

Sursa citată anunţă şi restricţii de circulaţie pentru buna desfăşurare a manifestaţiei. Astfel, circulaţia rutieră va fi restricţionată, joi, începând cu ora 05.00,  pe Şoseaua Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piaţa Victoriei, respectiv Şoseaua Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piaţa Presei Libere (zona Centrală-Mediană, gradual, în funcţie de sosirea participanţilor), permiţându-se permanent circulaţia pe ambele sensuri ale străzii Arh. Ion Mincu.

"În cazul în care va fi necesar, se va restricţiona traficul şi pe strada Paris şi breteaua care leagă b-dul Iancu de Hunedoara de Piaţa Victoriei. Circulaţia în Piaţa Victoriei va fi resistematizată începând cu ora 05.00, prin asigurarea traficului rutier pe două benzi de circulaţie pe sens, în faţa Guvernului României, între B-dul Aviatorilor şi Calea Victoriei, respectiv B-dul Lascăr Catargiu, asigurându-se circulaţia pe Calea Victoriei, b-dul Ion Mihalache, strada Buzeşti şi b-dul Lascăr Catargiu", se arată în comunicatul transmis Meidafax.

De asemenea, începând de miercuri seară, ora 20.00, va fi restricţionat accesul în parcarea supraterană de la Piaţa Victoriei şi alveola de pe partea stângă a Şoselei Kiseleff, sensul spre Piata Victoriei.

"Toate restricţiile se vor aplica până la terminarea activităţilor aferente mitingului, dar nu mai târziu de ora 17.00. Menţionăm că solicitarea a fost formulată de Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România, Federaţia Operatorilor Români de Transport, Asociaţia Patronală a Transportatorilor Europa 2002, Asociaţia Română pentru Transporturi Rutiere Internaţionale, Asociaţia Naţională a Transportatorilor şi Taximetriştilor Independenţi şi Asociaţia Operatorilor de Transport Rutier A.P.U.L.U.M. Primăria Municipiului Bucureşti respectă şi va respectă întotdeauana dreptul democratic al cetăţenilor consfinţit de Constituţia României de a se manifesta liber, cu respectarea legislaţiei în vigoare", mai arată sursa citată.

Transportatorii solicită intervenţia autorităţii pentru un cost al primei RCA suportabil, în condiţiile în care tariful RCA a ajuns să crească cu peste 300 la sută în ultimele şase luni pentru activitatea de transport persoane şi transport marfă, inclusiv taxi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-16Parerea ta...

CETATEAN
16 Dec 2015

OPRIREA EXTRAGERILOR DE PETROL IN TARA , FIIND RESURSE STRATEGICE . ALFEL OMW NE FACESI DATORI VINDUTI . POATE AFLA SI TRADARILE LUI MITREA SI CEILANTI PRESEDINTI DE SINDICATE . CARE A DISTRUS SINDICATELE . GUVERNUL ESTE UN FEL DE SUPUSI FANARIOTI , AI CANCELARIILOR IMPERIALISTE .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz