2020-05-25 17:40

75 de spaţii speciale pentru vânzarea pepenilor, amenajate în 3 pieţe din sectorul 4

 |  14:55
75 de spaţii speciale pentru vânzarea pepenilor, amenajate în 3 pieţe din sectorul 4

Pentru perioada 25 iunie – 1 septembrie a.c., Administraţia Pieţelor Sector 4 a amenajat un total de 75 de spaţii destinate comercializării pepenilor direct de la producători, după cum urmează: 45 de locaţii în Piaţa Sudului, 25 locaţii în Piaţa Progresul şi 5 locaţii în Piaţa Apărătorii Patriei.

Producătorii veniţi din zone renumite pentru cultivarea lubeniţelor – Dăbuleni, jud. Dolj, Budeşti, jud. Călăraşi, Amara, jud. Ialomiţa, Brânceni, jud. Teleorman, Roşova, jud. Constanţa şi Scutelnici, jud. Buzău, au obţinut avizul pentru a vinde pepenii în aceste locaţii, depunând la Administraţia Pieţelor Sector 4 un dosar cu următoarele documente: cerere tip; certificatul de producător vizat de primăria din localitatea de provenienţă a producătorului; copie după şi/sau buletinul de identitate.

Pentru practicarea unui comerţ civilizat şi pentru respectarea normelor de salubrizare, fiecare locaţie a fost dotată cu recipiente de colectare a deşeurilor rezultate în urma desfăşurării acestei activităţi.

Comercianţii care nu vor respecta zonarea impusă de Autoritatea Locală Sector 4 şi vor încerca să vândă pepenii în alte locuri neautorizate, riscă să fie sancţionaţi de către Poliţia Locală Sector 4.

În toate pieţele care sunt în administrarea Direcţiei de Administrare a Pieţelor Sector 4 există CÂNTARUL CETĂŢEANULUI, astfel încât ei pot verifica corectitudinea cu care sunt serviţi de comercianţi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine