2019-10-17 23:54

99 de trenuri sunt în continuare anulate în sudul şi estul ţării

 |  08:39
99 de trenuri sunt în continuare anulate în sudul şi estul ţării

Situaţia de joi de la CFR Călători este mai gravă decât în zilele anterioare. Marţi au fost anulate 44 de trenuri, miercuri – 80, iar joi au fost anulate 99 de trenuri, majoritatea fiind legături între localităţi din sudul şi estul ţării. Din cauza ninsorii şi a viscolului se circulă cu restricţii de viteză pe regionalele Bucureşti, Galaţi şi Constanţa.

"În funcţie de evoluţia vremii, se fac eforturi pentru ca traficul feroviar să fie asigurat pe magistrale, între marile oraşe, astfel încât să nu existe zone izolate. Menţionăm că circulaţia trenurilor va fi adaptată condiţiilor meteo extreme şi pe parcursul zilei de JOI. Se intervine constant cu utilaje şi echipaje feroviare pe raza Regionalelor Bucureşti, Galaţi, Constanţa", a precizat CFR Călători. 

Cea mai gravă situaţie este pe ruta Bucureşti - Constanţa, unde trenurile circă doar cu locomotive Diesel, din cauza pericolului formării sulurilor de zăpada. Compania a programat, joi, o cinci curse între Bucureşti şi Constanţa şi retur. 

"Aşa cum s-a întâmplat zilele anterioare, şi astăzi ne vom organiza unde va fi necesar astfel încât pasagerii să primească ceai cald, cafea, sandvişuri, în funcţie de posibilităţile din teren", a precizat compania de stat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray