2020-04-05 10:21

A anunțat că se sinucide și s-a ales cu o amendă de 5.000 de lei

 |  15:17
A anunțat că se sinucide și s-a ales cu o amendă de 5.000 de lei

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Strejeşti, care a apelat nejustificat numărul 112 anunţând că se sinucide şi a pus în alertă autorităţile care l-au găsit acasă, dormind, a fost sancţionat cu amendă în valoare de 5.000 de lei, au anunţat miercuri reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Tânărul găsit de poliţişti la domiciliu, dormind, era sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu a putut să explice de a apelat nejustificat la 112 şi a alarmat autorităţile, se precizează într-un comunicat IPJ Olt, citat de agerpres.ro.

Potrivit sursei citate, tânărul a sunat miercuri la 112 spunând că se află în municipiul Slatina şi se va sinucide, după care nu a mai răspuns la telefon.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina au demarat de îndată verificări, forţe sporite fiind angrenate în activităţile de căutare. Activităţile au fost extinse pe raza comunei Strejeşti, unde apelantul are domiciliu. Tânărul a fost găsit la domiciliu, în comuna Strejeşti, dormind. Acesta nu a putut motiva gestul său, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice", se arată în comunicatul IPJ Olt.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu 5.000 de lei, pentru falsă alarmare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine