2020-07-05 04:55

Accesul taxiurilor neautorizate în stațiile taxi de la Aeroportul Henri Coandă, interzis de la 1 septembrie

 |  14:48
Accesul taxiurilor neautorizate în stațiile taxi de la Aeroportul Henri Coandă, interzis de la 1 septembrie

Compania Națională Aeroporturi București a anunţat marţi, într-un comunicat de presă, că peste 2.000 de taxiuri au fost autorizate să preia pasageri de la Aeroportul Henri Coandă.

"Astfel, s-au asigurat condițiile necesare pentru preluarea rapidă și fluentă a pasagerilor sosiți pe aeroport și pentru transferul lor în siguranță la destinație. Taxiurile autorizate au acces atât pe bază de comandă (transmisă prin intermediul dispozitivelor touch-screen), cât și direct în fața terminalului Sosiri, pentru a prelua pasagerii pe principiul primul venit — primul plecat în cursă", se arată în comunicatul citat.

Compania Națională Aeroporturi București a mai anunţat că accesul taxiurilor neautorizate în stațiile taxi va fi interzis începând cu 1 septembrie, ora 0:00.

"Măsura interdicției vine și la solicitarea Poliției Transporturi, ca urmare a numeroaselor incidente generate de taximetriștii neautorizați. Începând cu 1 septembrie, stațiile taxi de la aeroport vor fi următoarele: la etaj, stațiile pentru taxiuri la comandă, respectiv pentru taxiuri care practică un tarif de maximum 1.40 lei/km, iar la parter stația pentru taxiuri autorizate, indiferent de tariful practicat", explică sursa citată. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz