2020-07-16 20:58

Accident grav la Craiova: un taxi spulberat într-o intersecție. Doi oameni au murit pe loc

 |  15:22
Accident grav la Craiova: un taxi spulberat într-o intersecție. Doi oameni au murit pe loc

Un taximetrist de 55 de ani din Craiova şi o femeie de 39 de ani au decedat, duminică, într-un accident rutier grav care a avut loc la intersecţia străzilor Câmpia Islaz şi Râului, iar copilul femeii în vârstă de 7 ani şi bunicul acesteia au fost transportaţi la spital în stare gravă.

Potrivit IPJ Dolj şi ISU Dolj, bărbatul de 55 de ani, din Craiova, care conducea un taxi pe Câmpia Izlaz, la intersecţia cu strada Râului nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului "cedează trecerea" şi a fost lovit de un autoturism care circula pe strada Râului care era condus de un bărbat de 38 de ani, din Craiova – notează Agerpres.

"Conducătorul de taxi şi o femeie, pasager în taxi, în vârstă de 39 de ani, din Craiova au decedat. În maşină mai era bunicul femeii, de 84 de ani, şi copilul acesteia în vârsta de 7 ani, niciunul dintre cei doi nu era conştient când au fost preluaţi pentru a fi transportaţi la spital", a informat IPJ Dolj.

Şi şoferul celuilalt autoturism care circula pe str. Râului a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Acesta era conştient şi ar fi fost singur în maşină. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-17Parerea ta...

SOFER
17 Mai 2020

AM UN LOGAN NOU . AM RAMAS FARA CURENT IN BATERIE . AVEA 4 VOLTI . AM INCERCAT SA DESCHID USILE DIN INTERIOR SI ERAU BLOCATE . PRECIS . INCUIATE . NU MERGE DE CIT USA DE LA SOOFER CU CHEIA . CE FACE PASAGERII DACA ESTE UN ACCIDENT SI SE SPARGE SAU SARE BORNA , SAU SE ARDE SIGURANTA DE LA BLOCARE USI ? PASAGERI RANITI ARD IN MASINA CU USILE INCHISE . NU SE DESCHIDE NICI DIN INTERIOR , NICI DIN EXTERIOR . BLOCATE DEFINITIV . CE FAC CU.LOGANUL NOU , IN CAZ DE ACCIDENT ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz