2020-06-07 00:18

Accidentul aviatic din judeţul Constanţa. Victor Ponta transmite condoleanţe familiilor victimelor

 |  11:04
Accidentul aviatic din judeţul Constanţa. Victor Ponta transmite condoleanţe familiilor victimelor

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj de condoleanţe pentru familiile victimelor accidentului aviatic din judeţul Constanţa. Prim-ministrul a dat asigurări că autorităţile vor acţiona pentru a afla, cât mai rapid, cauzele care au dus la această tragedie.

Citeşte şi: 

"Gândurile noastre se îndreaptă, în aceste momente, către familiile celor patru eroi care au decedat ieri, în timp ce îşi îndeplineau misiunea de a-i ajuta pe cei aflaţi în nevoie, ca în atâtea alte ocazii. În numele Guvernului României, îmi exprim solidaritatea cu familiile celor trecuţi în nefiinţă în urma acestui tragic accident. Ţin să le mulţumesc, şi pe această cale, tuturor celor care, aflaţi în serviciile de urgenţă, îşi riscă zilnic viaţa şi depun eforturi supraomeneşti, în mod necondiţionat, pentru a-şi ajuta semenii. Îi asigur pe toti românii că autorităţile vor acţiona pentru a afla, cât mai rapid, cauzele acestei cumplite tragedii!", a precizat premierul Victor Ponta.

Citeşte şi: 

Raportul privind intervenţia care a avut loc pe lacul Siutghiol din judeţul Constanţa, după prăbuşirea elicopterului SMURD, va fi prezentat premierului Victor Ponta de către ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea. Toate cele patru persoane aflate la bord şi-au pierdut viaţa în urma accidentului aviatic.

La locul accidentului sunt în continuare echipele de procurori militari şi criminalişti, care fac investigaţii privind cauza accidentului. Alături de forţele Ministerului Afacerilor Interne, în zonă a rămas secretarul de stat din MAI, Raed Arafat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine