2020-08-04 15:11

Accidentul aviatic din Munţii Apuseni. Copilotul Răzvan Petrescu este operat din nou la Cluj

 |  13:46
Accidentul aviatic din Munţii Apuseni. Copilotul Răzvan Petrescu este operat din nou la Cluj

Copilotul Răzvan Petrescu, care a fost rănit în accidentul aviatic din Munţii Apuseni, este operat din nou marţi la femurul stâng, unde nu s-a depus suficient calciu. Petrescu este internat de luni la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) din Cluj-Napoca.

"Va fi un fel de auto-transplant, i se va lua o bucăţică mică de os şi se va pune la femur. Asta e situaţia, medicii ne-au spus că se întâmplă astfel de lucruri. După intervenţia chirurgicală, Răzvan va mai rămâne internat câteva zile la Cluj", a declarat Dan Petrescu, tatăl copilotului, pentru Mediafax.

Răzvan Petrescu a fost internat timp de o lună la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Cluj, în urma accidentului aviatic din Munţii Apuseni. De asemenea, copilotul a fost operat de mai multe ori la picioare.

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic produs în 20 ianuarie, în Munţii Apuseni, într-o zonă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine. În accident au mai fost răniţi şi medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul "Sfânta Maria" şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.

Echipa medicală din avion mergea de la Bucureşti la Oradea, unde urma să preleveze ficatul de la un donator de peste 60 de ani care suferise un accident vascular cerebral.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz