2020-08-13 00:03

Accidentul din Bulgaria. Starea răniţilor este stabilă. Nouă persoane rămân internate în spital

 |  10:27
Accidentul din Bulgaria. Starea răniţilor este stabilă. Nouă persoane rămân internate în spital

Accidentul din Bulgaria. Starea celor șase răniți care au fost internați la Spitalul de Urgență Floreasca în urma accidentului de duminică din Bulgaria este stabilă. În ceea ce îi priveşte pe cei 16 răniți aduși la Spitalul Universitar de Urgență București, unul este internat în spital, iar doi se află în Unitatea de Primiri Urgențe pentru supraveghere. De asemenea, 13 dintre aceştia au fost externaţi, au precizat reprezentanții celor două unități medicale, pentru Agerpres.

"Starea lor este stabilă, sunt internați la noi. Sperăm că vor evolua bine", a declarat luni purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Floreasca, Bogdan Oprița.

Referitor la cei 16 răniţi aduşi duminică la Spitalul Universitar de Urgență București, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Leonard Grecescu, a precizat, că unul dintre răniți este internat în spital, iar alți doi se află în Unitatea de Primiri Urgențe "pentru supraveghere".

"Restul de 13 au părăsit spitalul", a mai spus Leonard Grecescu.

Un autocar cu turişti români s-a răsturnat duminică dimineaţa în pasul Republika din Bulgaria, între localitățile Gurkovo și Veliko Târnovo. O persoană a murit, iar mai multe sunt rănite în urma gravului accident.

De asemenea, vicepremierul Gabriel Oprea a dispus formarea unui grup interministerial alcătuit din reprezentanți ai MAI și ai Ministerului Afacerilor Externe care să gestioneze această situație. Totodată, trei aeronave ale Inspectoratului General de Aviație al MAI s-au deplasat în Bulgaria pentru a aduce în țară persoanele rănite în accident. 

Citeşte şi: 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz