2019-05-26 08:15


Acord între Ministerul Muncii și sindicatele din administrația publică

 |  19:59
Acord între Ministerul Muncii și sindicatele din administrația publică

Ministerul Muncii este pe care să semneze un acord cu sindicatele din administrație pentru a găsi soluții la problemele ridicate de acestea, a declarat vineri ministrul de resort, Dragoș Pîslaru, după două ore de discuții cu reprezentanții Federației Naționale a Sindicatelor din Administrație (FNSA).

"Suntem pe cale să semnăm un acord cu sindicatele, în care să căutăm să găsim niște soluții pe parcursul verii pentru problemele lor", a afirmat Dragoș Pîslaru.

Întrebat de jurnaliști dacă este vorba de majorări salariale, ministrul a afirmat că problemele se centrează pe anumite drepturi ce ar putea fi acordate în limita bugetului local.

Revendicările FNSA sunt următoarele: majorarea cu 25% a salariilor de bază ale funcționarilor publici și ale personalului contractual din administrația publică locală, eliminarea în totalitate a art. 31, alin. 4 din OUG nr. 20/2016, acordarea normei de hrană pentru toți salariații din administrația publică locală, acolo unde resursele bugetare permit acest lucru, și acordarea voucherelor de vacanță pentru salariații din administrația publică locală.

Potrivit unui comunicat al FNSA, remis, luni, AGERPRES, în cadrul întâlnirii din data de 27 iunie 2016 a sindicaliștilor cu ministrul Muncii nu s-a ajuns la niciun consens în cadrul procedurii de conciliere.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-08

TAGURI: ministerul muncii, acord, sindicate, administratia publica, dragos paslaru
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
08 Iul 2016

LIDERII DE SINDICAT trebuie inoiti ei nu trebuie sa aiba mai mult de 2 mandate pt a exista si in Ro o speranta de DEMOCRATIE . EI LIDERII DE SINDICAT AU DEVENIT DICTATORI SAU NABABI PE PLANTATII MAFIOTI SI BANDITI.
Random imageUltimele stiri


STARBAG