2020-04-09 04:17

Acțiuni comune ale Poliției și RAR, în județul Alba, pentru depistarea în trafic a mașinilor care prezintă defecțiuni tehnice

 |  11:24
 Acțiuni comune ale Poliției și RAR, în județul Alba, pentru depistarea în trafic a mașinilor care prezintă defecțiuni tehnice

Poliţişti din cadrul Poliţiei Orașului Zlatna, împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român - Alba, au organizat recent, pe raza orașului Zlatna, o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere provocate de starea tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor.

Au fost depistate nouă autoturisme care prezentau defecțiuni și au fost aplicate sancțiuni contravenționale pentru defecțiuni tehnice și abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice. De asemenea, au fost reținute două certificate de înmatriculare.

O acțiune similară a avut loc recent și în orașul Ocna Mureş, tot în județul Alba, unde poliţiştii, în echipă cu specialiștii RAR, au dat amenzi în valoare de 3.335 lei. Au fost aplicate nouă sancţiuni contravenţionale, din care șase pentru defecțiuni tehnice.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 4.640 lei. Totodată, pentru patru dintre autovehiculele identificate cu defecţiuni au fost retrase certificatele de înmatriculare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine