2019-10-15 06:55

Acțiuni de PROTEST. Mecanicii de locomotivă ies în STRADĂ

 |  17:13
Acțiuni de PROTEST. Mecanicii de locomotivă ies în STRADĂ

Nemulțumiri printre mecanicii de locomotivă din țara noastră. Federația Mecanicilor de Locomotivă din România va picheta Ministerul Transporturilor mâine 5 aprilie 2018 între orele 10.00-13.00.

Motivele pichetării:

Situația conflictuală dintre CFR Marfă și Compania Națională CFR SA – împingerea operatorului național de transport feroviar de marfă către faliment sau, mai grav, către dizolvare; Situația dezastruoasă a sistemului feroviar cu impact asupra condițiilor de muncă și a salarizării; Adoptarea Statutului Personalului Feroviar – proiect de lege care actualmente stagnează în Camera Deputaților.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-04Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

“Jos, Ponta!” nu e destul Suntem prea puţini pentru cât de multe nemulţumiri avem. Oferta temelor de miting este generoasă, iar iniţiatorii se întrec prin originalitate. În fiecare săptămână se anunţă pe reţelele de socializare cel puţin două mişcări de protest. Poporul pare să aibă gene de sindicalism, dar instituţia dispare încet-încet de pe scena socială. Mă rog, în sindicate rămân doar bugetarii. Ce n-ar da liderii sindicali pentru nişte teme de protest care să scoată oamenii din case nesiliţi de nimeni şi fără nici o obligaţie faţă de cineva! În 25 de ani nu le-a ieşit. Acum îi vedem cum luptă doar pentru cauze pierdute. Se vede treaba că nu au fost deloc inspiraţi cu tema crizei dialogului social, pentru că nici bugetarii nu au rezonat prea bine şi nu au ieşit în stradă
12 Mai 2015 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray