2019-11-13 15:21

Adevărul bate propaganda

 |  16:19
Adevărul bate propaganda

Un morman de gunoi la 10 metri în spatele stâlpului de propagandă, semnalat public autorităților ca fiind acolo din 4 august 2015, aminteşte un bucureştean pe pagina de socializare, membru al unui grup civic din sectorul 3.

Marius Daniel Vintilă reclamă faptul că nici până la sfârşitul lunii ianuarie nu a fost ridicat de operatorii de salubrizare. „Tot la Diham, vezi alţi bani publici irosiți pe mizerii care umfla buzunarele obscure ale unor firme, tocmite să livreze pe bandă idioțenii inutile, aruncate haotic pe domeniul public de către primar şi specialiștii săi”, spune bucureşteanul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-31Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Sfere semantice Cîndva, într-o trecută și amicală discuție, un nume cu ecou și cu o stea mare pe umăr sublinia efectul semantic al formulei „Am onoarea!”. Din perspectiva altitudinală a Domniei Sale, sfera semantică înnobilează pe cel care emite discursul, mai mult decît dacă ar insista pe un cazon „Să trăiți!”. Adevărul e că devine importantă și aria de manifestare. Probabil că într-un fel reacționezi în cazul unui coleg de breaslă, și în alt fel în fața unui șef. Și nu mă gîndesc la cel de scară
25 Aug 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray