2020-07-02 10:36

ADIO, IARNĂ. Meteorologii au anunțat PROGNOZA pentru o lună

 |  15:30
ADIO, IARNĂ. Meteorologii au anunțat PROGNOZA pentru o lună

Administraţia Naţională de Meteorologie a făcut publică prognoza pentru o lună. E tot mai clar că iarna nu mai vine în acest sezon. Astfel, în intervalul 24 februarie - 23 martie temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale perioadei din calendar. Nici prea multe precipitații nu vor exista, în special în zonele sudice ale țării.

24.02–02.03

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade la nivelul întregii țări, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile estice și nord-estice.

Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile extracarpatice, dar mai ales în cele sudice și sud-vestice, iar în nordul extrem al țării va fi local excedentar. În rest cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

02.03–09.03

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general excedentare în regiunile intracarpatice și în jurul celor normale pentru această perioadă în restul teritoriului.

09.03–16.03

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate, decât cele specifice pentru acest interval, în regiunile extracarpatice și apropiate de cele normale ale perioadei în rest.

Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile sudice și vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

16.03–23.03

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice și sud-vestice.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz