2019-10-22 09:20

Administrarea Parcului Văcăreşti

 |  17:20
Administrarea Parcului Văcăreşti

Asociaţia Parcul Natural Văcăreşti şi Primăria Capitalei au depus dosarul la Ministerul Mediului pentru administrarea Parcului Văcăreşti. Prin Ordin de Ministru vor fi stabilite comisiile care vor analiza cerearea, a anunţat ministrul Mediului, Daniel Constantin.

Constantin a precizat că, dacă lucrurile sunt în ordine, Parcul Văcăreşti va fi curând trecut în administrarea Primăriei Capitalei şi a Asociaţiei Parcul Natural Văcăreşti. Cele două entităţi au încheiat un protocol de colaborare în decembrie 2016 pentru administrarea comună a Ariei Naturale Văcăreşti. Protocolul de colaborare este încheiat pe o perioadă de cinci ani şi are ca obiectiv stabilirea principiilor generale de cooperare în vederea administrării în comun a Parcului Natural Văcăreşti.

Parcul Văcăreşti, arie protejată din mai 2016, este primul parc natural urban din România, are 184 de hectare şi se află la patru kilometri de centrul Bucureştiului. De existenţa parcului beneficiază direct 10 la sută din populaţia Capitalei.

Naşterea parcului este ”datată” în mai 2012, când revista National Geographic a publicat un articol care se intitula ”Delta dintre blocuri”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-17Parerea ta...

FLUTURE CUANTIC
17 Ian 2017

zona nu trebuie ”admini strată”, trebuie lăst ă în pace. doar. ”adm inistrarea” va duce la dispariția ei. prostia p ustiește, e singurul lu cru ce-l poate face. ”s ă mai facem câteva sine curi”, ”să mai facem o garnitură de șefule
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray