2020-07-07 10:18

ADP4 SA, modelul unei companii publice de succes

 |  14:29
ADP4 SA, modelul unei companii publice de succes

Consiliul Local Sector 4 deține compania publică SC AMENAJAREA DOMENIULUI PUBLIC 4 (ADP4) SA din anul 2002, de-a lungul anilor societatea devenind principalul partener al Primăriei Sector 4 în efortul de implementare a programului integrat de modernizare inițiat de autoritatea locală.

Principalele activități pe care le desfășoară ADP Sector 4 sunt amenajarea și întreținerea spațiilor verzi, lucrări de proiectare și execuție a aleilor sau străzilor secundare, lucrări de proiectare și execuție a instalațiilor electrice, proiectare peisagistică urbană atât pentru spațiile verzi, cât și pentru instalațiile de irigare și alte multe activități gospodărești necesare pentru înfrumusețarea și menținerea curățeniei în Sectroul 4.

Demn de remarcat este faptul că, la finalul anului trecut, ADP Sector 4 a fost desemnată „Compania Anului din România” în domeniul amenajărilor peisagistice.

Cei care trăiesc, lucrează sau doar traversează Sectorul 4 al Capitalei, observă imediat schimbarea urbanistică uimitoare realizată în ultimii ani. După ce Primăria Sector 4 a realizat o serie de lucrări incluse în Programul de Dezvoltare, precum cele de lărgire a bulevardelor, reabilitare energetică a blocurilor, școlilor și grădințelor, sau de construire a unor noi locuri de parcare, ADP Sector 4 a intervenit imediat cu activități specifice de amenajare urbană, pentru a scurta disconfortul generat de lucrările respective.

Totodată, compania asigură îngrijirea spațiilor de joacă pentru copii, a spațiilor verzi dintre blocurile reabilitate și a bulevardelor.  

Toate aceste lucrări complexe, precum și menținerea obiectivelor într-o stare perfecta, sunt realizate de SC ADP4 SA, societate condusă de directorul general Marian Goleac.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-28

Mai multe imagini:
ADP4 SA, modelul unei companii publice de succes
zoom
ADP4 SA, modelul unei companii publice de succes
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz