2019-10-16 05:08

Adrian Nastase il arata cu degetul pe Basescu pentru aglomeratia de pe DN 1

 |  22:57
Adrian Nastase il arata cu degetul pe Basescu pentru aglomeratia de pe DN 1

"Sper ca cei mai multi din cei care isi petrec ore intregi, astazi, pe DN 1, venind spre Bucuresti, sa fie dintre cei care, in 2004, l-au votat pe Basescu", scrie Adrian Nastase pe Facebook. Acesta a postat si o fotografie care surprinde traficul de cosmar dintre Comarnic si Brasov, explicand ca Traian Basescu a fost cel care a impiedicat construirea unei autostrazi in acea zona. Altfel, romanii ar fi putut circa spre Valea Prahovei pe autostrada inca de acum cinci ani.

"Autostrada Comarnic - Brasov. "Luati de la Băsescu".

In 2004, cand eram premier, se semnase contractul cu firma Vinci, din Franta, pentru realizarea autostrazii Comarnic-Brasov. Autostrada ar fi fost finalizata incă de acum cinci ani.

Probabil ca putini isi mai amintesc faptul ca, in 2005, Basescu a anulat contractul respectiv, pe motiv de "tain". Sper ca cei mai multi din cei care isi petrec ore intregi, astazi, pe DN 1, venind spre Bucuresti, sa fie dintre cei care, in 2004, l-au votat pe Basescu. Nu e un sentiment crestinesc dar, imi aduc aminte de argumentul lui Basescu impotriva autostrazii - voiam eu să-mi "trag" autostrada ca să ajung la Cornu. Nu cred că el nu stia că localitatea Comarnic - de unde ar fi pornit autostrada spre Brasov - se află DUPA localitatea Cornu. Unii l-au crezut.

Va trebui gasita insă, in curand, o solutie. Fara autostrada este inutil sa vorbim despre turism pe valea Prahovei", scrie Nastase pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-03Parerea ta...

ADRIAN
03 Ian 2017

Ai mai facut tu o autostrada cu unii Bechtel. Puscariasule.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray