2019-06-25 04:41

AEROPORTUL de la Brașov va fi GATA în doi ani

 |  00:20
AEROPORTUL de la Brașov va fi GATA în doi ani

Orele petrecute în coloană pe Valea Prahovei vor deveni istorie. Peste doi ani, românii vor ajunge la munte, în zbor. După 5 ani, lucrările la Aeroportul din Ghimbav au fost reluate. Când va fi gata, avioanele vor ajunge din Bucureşti în 20-30 de minute.

Pista lungă de 2 kilometri este gata, iar acum se lucrează la prelungirea ei cu încă un kilometru. Sunt lucrări şi la terminal. Dacă totul decurge conform planului, peste doi ani, aici va ateriza primul avion. 

Se vorbeşte despre  Aeroportul din Ghimbav de aproape un deceniu. Dar În ultimii 5 ani, lucrările au fost oprite pentru că nu au fost fonduri. În cele din urmă, banii vor veni de la bugetul local.

Nota finală de plată va fi de 57 de milioane de euro. Aeroportul este prevăzut cu locuri de garare pentru 3 avioane Boeing. Este spaţiu şi pentru 10 aeronave mici, folosite în regim de taxi. 

Aeroportul este aşteptat în special de oamenii de afaceri din zonă, dar şi de turişti. Cei care pleacă din Bucureşti vor survola Valea Prahovei, iar în 30 de minute vor fi la munte. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-21Parerea ta...

ZEUS
22 Aug 2018

Banea de la IAR SA stie?..Ce mizerabil...nici o elicie nu stim sa facem. Bravo franta...alo banea la puscarie
Doresc sa comentezCITESTE SI...

Memoria vie, dar ignorată, a istoriei noastre de la Valea Uzului Scandalul cimitirului de la Valea Uzului este departe de a fi încheiat, asta și din cauza unor lideri UDMR care vor să demonstreze maghiarilor din zonă că le pasă de ei, chiar dacă, de ani buni, ei doar taie frunză la câini, iar, din când în când, mai pun gaz pe foc
Acum 16 ore

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray