2020-04-08 09:58

Agricultorii vor mărşălui cu tractoare pe străzile oraşelor

 |  17:47
Agricultorii vor mărşălui cu tractoare pe străzile oraşelor

Producătoriiagricoli şi sindicaliştii din agricultură au stabilit calendarul protestelor pecare le vor organiza în semn de protest faţăde lipsa sprijinului guvernamental pentru acest sector. Preşedintele Agrostar,Niculae Ştefan, a anunţat, ieri, trei acţiuni de protest ce vor avea loc înperioada următoare. Ultima, blocarea drumurilor naţionale şi judeţene, va fifolosită într-o ultimă istanţă.

Pedata de 2 septembrie, fermierii vor organiza în fiecare reşedinţă de judeţproteste în faţa prefecturilor, preşedintele Agrostar mizând să participe întotal peste 40.000 de oameni cu peste 10.000 de utilaje agricole care sămărşăluiască pe străzi. Apoi, pe 10 septembrie, va avea loc un miting de mareamploare în Bucureşti, la care vor participa în jur de 15.000 de agricultori înarmaţicu 300 de utilaje.

Încazul în care revendicările nu le vor fi soluţionate, protestatarii vor trecela blocarea drumurilor naţionale şi judeţene, pe 23 septembrie. "Nu vremnimic în plus de la statul român, vrem doar drepturile pe care le avem şi vremsă fim lăsaţi în pace să ne vedem de treabă. Nu suntem de acord cu acest mandatcatastrofal al ministrului Mihai Dumitru, mandat în care au fost tăiatesubvenţii şi în care toate planurile iniţiale au fost schimbate sauabandonate", a spus Ştefan Nicolae.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-10-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine