2020-06-05 08:50

ALERTĂ ALIMENTARĂ: Ciolan presat cu Salmonella, retras din magazinele Lidl

 |  17:49
ALERTĂ ALIMENTARĂ: Ciolan presat cu Salmonella, retras din magazinele Lidl

Alertă alimentară la Lidl România. Magazinul a anunțat că va retrage de pe rafturi produsul „Cămara noastră ciolas presat, 100 g”. Asta după ce produsul a fost depistat ca fiind contaminat cu Salmonella. Compania a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că persoanele care au cumpărat acest sortiment de ciolan presat să nu îl consume, întrucât bacteria poate provoca boli grave de stomac.

Lidl România a cerut ca produsul „Cămara Noastră Ciolan Presat, 100g” să fie returnat pentru că ar avea Salmonella. „Această rechemare vizează exclusiv produsul „Cămara Noastră Ciolan Presat, 100g” cu termenele de valabilitate: 22.07.2019, 23.07.2019, 27.07.2019, 28.07.2019”, au anunțat reprezentanții Lidl. Oamenii care au cumpărat acest produs, cu termenele de valabilitate menţionate mai sus, sunt rugaţi să nu îl consume și să țină cont de acțiunea de retragere.

„În urma unei analize efectuate de producător, a fost detectată Salmonella spp (/25g). Salmonella poate provoca afectiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza). Din motive de siguranță, Lild România a decis să retragă produsul de la vânzare.” Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Cămara Noastră, nu sunt afectate de această rechemare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-05



Parerea ta...

ABRANBURICA
05 Iul 2019

CIOLANUL ESTE UN FALS CHIMIC DE CARNE DIN PLASTIC . ALO PROTECTIA CONSUMATORULUI DORMITI ?
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


Autocar



Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine