2019-08-25 17:07

ALERTĂ. CODUL GALBEN de ploi abundente a fost PRELUNGIT

 |  14:47
ALERTĂ. CODUL GALBEN de ploi abundente a fost PRELUNGIT

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a prelungit avertizarea cod galben de ploi abundente, care va fi în vigoare, mai nou, până vineri seară, ora 21.00. Va ploua însemnat cantitativ în cea mai mare parte a Moldovei, local în estul şi în sud-estul Transilvaniei, în Maramureş şi în nordul Munteniei şi al Olteniei. Totodată, va continua să plouă până sâmbătă în majoritatea zonelor ţării.

ANM a emis joi o nouă avertizare cod galben vizând cantităţi însemnate de apă, care va fi în vigoare de joi seară, de la ora 21.00, până vineri, la aceeaşi oră, în 19 judeţe - Maramureş, Bistriţa-Năsăud,  Suceava, Botoşani, Mureş, Harghita, Neamţ, Iaşi, bacău, Braşov, Covasna, Vrancea, Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Prahova şi Buzău. 

În acest interval, în cea mai mare parte a Moldovei, local în estul şi în sud-estul Transilvaniei, în Maramureş şi în nordul Munteniei şi al Olteniei vor fi perioade în care va ploua însemnat cantitativ. Prin acumulare sau în intervale scurte de timp se vor înregistra cantităţi de apă de 20-30 l/mp şi pe arii restrânse 50-60 l/mp. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-28

In legatura cu acest articol...

BUCUREȘTI şi 17 judeţe, sub avertizare COD GALBEN de ploi puternice
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray