2020-07-02 18:44

Alertă de călătorie MAE: Restricții de circulație la punctul de trecere a frontierei Giurgiu - Ruse

 |  20:40
Alertă de călătorie MAE: Restricții de circulație la punctul de trecere a frontierei Giurgiu - Ruse

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o alertă de călătorie în care avertizează că circulația rutieră pe DN 5 (E 85) se desfășoară îngreunat la punctul de trecere a frontierei Giurgiu – Ruse. Potrivit sursei citate, traficul se desfăşoară alternativ pe o singură bandă ca urmare a lucrărilor de reabilitare la podul peste Dunăre, de la Giurgiu.

„Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze în Republica Bulgaria că, urmare lucrărilor de reabilitare la podul de peste fluviul Dunărea, de la Giurgiu, circulația rutieră pe DN 5 (E 85) se desfășoară îngreunat la punctul de trecere a frontierei Giurgiu - Ruse, traficul desfășurându-se alternativ pe o singură bandă”, se arată în comunicatul MAE.

Pentru evitarea ambuteiajelor, ministerul de Externe recomandă folosirea următoarelor rute alternative de trecere a frontierei de stat româno-bulgare, în ambele sensuri, atât de către vehiculele destinate transportului public de mărfuri și persoane, cât și de către autoturisme: DN 56 (E 79) - Calafat - Vidin (rutier); DN 55 - Bechet - Oreahovo ( trecere cu bacul); DN 65A - Turnu Măgurele - Nikopole (trecere cu bacul); DN 51 - Zimnicea - Svishtov (trecere cu bacul); DN 3 - Ostrov - Silistra (trecere cu bacul); DN 38 (E675) - Negru Vodă - Kardam (rutier); DN 39 (E 87) - Vama Veche - Durankulak (rutier).

„Pentru informații referitoare la punctele alternative de trecere a frontierei, se recomandă şi accesarea paginii dedicate de Internet http://www.cnadnr.ro/docs/comunicate”, precizează MAE. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz