2020-02-29 02:01

ALERTĂ în Neamț: salvamontiștii luptă pentru SALVAREA a 24 de copii blocați la cascada Duruitoarea

 |  14:32
ALERTĂ în Neamț: salvamontiștii luptă pentru SALVAREA a 24 de copii blocați la cascada Duruitoarea

Salvamontiştii din Neamţ intervin, duminică, pentru salvarea unui număr de 24 de copii care au rămas blocaţi în zona cascadei Duruitoarea, din judeţul Neamţ, din cauza ploielor din ultima vreme.

UPDATE - Raul Papalicef, şef Salvamont Neamţ, a declarat la TVR că pe munte a fost o săptămână cu vreme de iarnă, iar copiii au rămas blocaţi între cascada Duruitoarea şi staţiunea Durău, într-o zonă în care un torent a intersectat o potecă, iar copiii nu au putut traversa zona afectată.

„Echipa de intervenţie este acolo, acţiunea este aproape finalizată, nu sunt cazuri de accident, facem doar transferul pe celălalt versant şi asistăm coborârea grupului În siguranţă spre staţiunea Durău”  a spus şeful salvamont Neamţ, potrivit News.ro.

Reprezentanţii Salvamont România au transmis că salvamontiştii din Neamţ intervin pentru sprijinirea unui grup de 24 de copii blocaţi în zona cascadei Duruitoarea, anunta Mediafax.

Salvamontiştii spun că traseul pe care au mers copiii este afectat şi blocat de torentele de apă formate după ploile puternice din timpul nopţii de sâmbătă spre duminică.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine