2020-04-10 07:09

ALERTĂ la Bragadiru: Elevi intoxicați după igienizarea școlii

 |  19:36
ALERTĂ la Bragadiru: Elevi intoxicați după igienizarea școlii

20 de copii şi învățătoarea lor de la o şcoală din oraşul Bragadiru au ajuns la spital, după ce școala a fost igienizată. Părinții copiilor au fost chemați în cursul zilei de profesori să vină să-i ia pe cei mici, după ce copiii s-au plâns că se simt rău, că îi ustură ochii și au dureri abdominale. O parte dintre părinți au plecat cu copiii la spital pentru o evaluare medicală, transmite Digi24.

Reprezentanții școlii spun însă că este o situație „închipuită”. Câțiva copii ar fi acuzat că se simt rău și atunci s-a luat decizia de a-i scoate la aer, în curtea școlii. La scurt timp după aceea, conducerea școlii a luat decizia ca cursurile să continue. Unii dintre copii au plecat însă cu părinții înainte de finalizarea cursurilor.

Niciun copil nu a fost internat.

Au fost și cei de la DSP în interiorul școlii, în încercarea de a stabili ce s-a întâmplat. Se pare că ar fi fost făcută o dezinfecție marți seara târziu de către reprezentanții școlii și că ar fi fost folosită cloramină. Reprezentanții DSP spun însă că ar fi fost folosită o cantitate de cloramină mai mică decât cea normală pentru o astfel de operațiune și deci, nu au găsit o cauză pentru care copiii s-ar fi simțit rău.

Reprezentanții școlii au spus că vor păstra legătura cu autoritățile pentru a vedea ce este de făcut în continuare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine