2020-08-14 18:03

ALERTĂ METEO: COD GALBEN de ploi în următoarele zile. Vezi ce zone sunt afectate!

 |  13:29
ALERTĂ METEO: COD GALBEN de ploi în următoarele zile. Vezi ce zone sunt afectate!

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o alertă cod galben de ploi, pentru partea de sud-vest a ţării, valabilă de sâmbătă, de la ora 18, până duminică, la ora 6.00. Ulterior, ploile se vor extinde în toată ţara.

In perioada 9 iunie, ora 18.00 - 10 iunie, ora 6.00, in județele Mehedinți, Gorj, Dolj, Caraș-Severin și local în județul Hunedoara, se vor semnala averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și punctiform 40...50 l/mp.

Local și temporar vor fi manifestări de instabilitate atmosferică pe parcursul zilei de sâmbătă, 09 iunie, în vestul, sud-vestul și nord-estul țării, precum și în zona de munte.

In perioada 10 iunie, ora 14.00 – 11 iunie, ora 23.00, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în  vestul, centrul, nordul și nord-estul teritoriului, precum și la deal și la munte. Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care vor lua și aspect de vijelie și căderi de grindină. În restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala doar izolat. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 15...20 l/mp și izolat 30...40 l/mp.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz