2020-07-02 19:53

ALERTĂ METEO: Cod portocaliu de furtuni și grindină

 |  00:05
ALERTĂ METEO: Cod portocaliu de furtuni și grindină

Administrația Națională de Meteorologie a emis câteva atenționări nowcasting Cod Portocaliu și Cod Galben de vreme rea. Sunt valabile pentru mai multe zone din țară.

Avertizare de Cod Portocaliu pentru zonele: județul Bacău – Bacău, Răcăciuni, Mărgineni, Cleja, Faraoani, Luizi-Călugăra, Corbasca, Nicolae Bălcescu, Buhoci, Horgești, Sănduleni, Letea Veche, Orbeni, Pâncești, Valea Seacă, Săucești, Măgura, Gioseni, Parava, Hemeiuș, Strugari, Tamași, Sărata.

Se vor semnala și intensificări ale vântului, cu o viteză la rafală de 70-80 km/h. Vor exista vijelii și descărcări electrice frecvente, alături de averse ce vor cumula aproximativ 25-30 l/mp.

De joi și până sâmbătă dimineață, întreaga țară se află sub atenționare de vreme severă. În perioada 3 octombrie, ora 4:00, și până pe 5 octombrie, ora 9:00, se anunță ploi cantitative și o răcire accentuată.

Ziua de vineri, 4 octombrie, va fi tot una sub amprenta averselor meteo. Vor exista precipitații în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și în sud-estul Transilvaniei. Sunt așteptate caderi de precipitații și în zonele subcarpatice, dar și la munte. Temperaturile zilei vor urca în jurul prânzului, iar media termică resimțită va fi de 10-15 grade Celsius în Transilvania și Maramureș, și între 13-18 grade în Banat și Crișana.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz