2020-03-30 14:20

ALERTĂ METEO. Va fi vreme de primăvară în noiembrie! / Unde va fi cel mai CALD

 |  17:23
ALERTĂ METEO. Va fi vreme de primăvară în noiembrie! / Unde va fi cel mai CALD

Valorile de temperaturã se vor situa peste cele normale în a doua jumãtate a lunii noiembrie în cea mai mare parte a ţãrii, dar îndeosebi în vest, nord-vest şi centru, unde cerul va fi variabil. În sudul şi în estul teritoriului, mai ales în zonele joase, nebulozitatea va fi persistentã în special în prima parte a zilei şi din nou seara şi noaptea când local se va semnala şi ceaţã şi izolat burniţã sau ploi slabe.

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele climatologic specifice datei în cea mai mare parte a ţãrii, astfel cã maximele se vor încadra între 12 şi 22 de grade, iar minimele între 3 şi 14 grade. În vest, nord-vest şi centru, cerul va fi temporar noros şi pe arii restrânse va ploua. În sud şi în est, în special în zonele joase, va fi nebulozitate persistentã mai ales la începutul zilei şi noaptea, local se va semnala ceaţã şi izolat burniţã sau ploi slabe. Vântul va avea intensificãri pe crestele montane, iar trecãtor şi pe areale mai mici şi în restul teritoriului.

Prognoza meteo pentru marți, 19 noiembrie 2019

În regiunile nord-vestice şi centrale cerul va fi variabil, în timp ce în rest va fi nebulozitate joasã de tip stratiform, asociatã pe arii restrânse cu ploi slabe şi burniţã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona de munte. Mai ales dimineaţa şi noaptea izolat va fi ceaţã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 14 şi 19 grade şi minime între 4 şi 14 grade, citeaza antena3.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine