2019-11-19 02:51

ALERTĂ. Vântul ia pe sus CAPITALA. Trei zile cu RAFALE de 70 de km pe oră

 |  15:17
ALERTĂ. Vântul ia pe sus CAPITALA. Trei zile cu RAFALE de 70 de km pe oră

ANM anunţă că în intervalul 23-25 octombrie va fi vânt puternic în Capitală, cu viteze la rafală de până la 70 de kilometri/oră, dar şi cu ploi slabe. Temperatura maximă în această perioadă va fi de 17 grade, iar cea minimă de 5 grade, însă vântul va amplifica şi mai mult senzaţia de frig. Informarea este valabilă pentru zilele de marţi, începând cu ora 22:00, miercuri şi joi dimineaţă.

„Vântul se va intensifica treptat, cu viteze la rafală spre dimineaţă în jurul a 45 km/h. Cerul va fi temporar noros, iar temperatura minimă va fi de 8-9 grade”, informează ANM.

„În cursul nopţii, vântul va slăbi în intensitate şi va avea viteze în general între 35 şi 45 km/h. Cerul va fi mai mult noros şi trecător va ploua slab în a doua parte a zilei. Valorile termice vor marca o scădere faţă de intervalul anterior, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 2-5 grade”, mai arată sursa citată.

ANM mai precizează că pe parcursul zilei de joi, vântul va mai avea intensificări temporare, cu viteze în general de 40-50 de kilometri/oră, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray