2020-07-15 21:04

Alexandra Măceșanu, trecută în CATALOG alături de colegii săi din clasa a X-a

 |  14:06
Alexandra Măceșanu, trecută în CATALOG alături de colegii săi din clasa a X-a

Alexandra Măceşanu, adolescenta dispărută despre care Gheorghe Dincă spune că a ucis-o, figurează în continuare ca elevă a Liceului „Mihai Viteazul” din Caracal. Colegii ei, care i-au păstrat locul în bancă liber, au venit la festivitatea de deschidere a anului şcolar purtând tricouri cu chipul fetei. Mai mult decât atât, conducerea liceului a decis ca Aeaxandra să fie trecută în continuare în catalogul clasei.

„Alexandra este eleva noastră, pentru că nu avem ceva oficial. Nu putem spune că nu mai este pentru că nu avem ceva oficial din parte autorităţilor. În acest moment ea este dată dispărută, dar noi i-am păstrat locul ei în bancă. Colegii ei o aşteaptă. Azi am fost în clasa unde învăţa Alexandra şi colegii ei erau atât de frumoşi! M-au impresionat şi mi-aş dori ca în cazul ei să se întâmple o minune Dumnezeiască şi să fie iar printre noi", a declarat Valentina Ciulavu, managerul Liceului „Mihai Viteazul" din Caracal.

Managerul liceului a spus că Alexandra a absolvit clasa a 9-a cu medie peste 9.„Atunci când am aflat că Alexandra a dispărut, nu mi-a venit să cred că s-a întâmplat aşa ceva cu un copil al şcolii noastre. M-am dus direct la catalog şi am văzut că absolvise clasa a 9-a cu medie peste 9 şi am zis clar că nu este vorba de un copil cu alte preocupări. Nu îmi vine să cred nici azi că Alexandra nu este cu noi", a adăugat directorul unității școlare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz