2020-08-09 21:15

Alexandru Darie, INTERNAT de urgență la terapie intensivă la Spitalul Fundeni

 |  22:23
Alexandru Darie, INTERNAT de urgență la terapie intensivă la Spitalul Fundeni

Alexandru, fiul regretatului actor Iurie Darie, a fost internat de urgență la spital, la secția de Terapie Intensivă a Institutului Clinic Fundeni din Bucureşti, acesta fiind diagnosticat cu ciroză și este pe listele de transplant hepatic.

Alexandru Darie, în vârstă de 60 de ani, fusese diagnosticat cu ciroză în urmă cu câțiva ani. În ultimele zile, însă, el a suferit o complicaţie la plămâni, ceea ce a complicat şi mai mult starea de sănătate a actorului.

Ducu Darie a fost surprins, la începutul acestui an, în luna ianaurie, când a mers la spitalul privat la care se trata.

Alexandru s-a născut pe 15 iunie 1959 într-o familie de artişti, părinţii săi au fost Consuela Roşu şi Iurie Darie.  Alexandru Darie a absolvit în 1983 Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale“ Bucureşti.  În 1984 a debutat ca asistent de regie la Teatrul de Stat din Oradea. Consacrarea internaţională s-a produs odată cu spectacolul „Visul unei nopţi de vară“ (1991), pe care ziarul „The Guardian“ l-a considerat a fi cea mai bună montare de la producţia cu acelaşi nume semnată de Peter Brook. Spectacolul a fost distins cu premiile pentru cel mai bun regizor şi cele mai bune costume la prima ediţie a Festivalului Naţional de Teatru „I.L. Caragiale“


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-14Parerea ta...

KATY
19 Sep 2019

pacat /Dumnezeu sa-l ierte. La Spitalul Fundeni, toti pacientii bolnavi de cancer mor , niciunul nu se vindeca.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz