2019-11-15 00:28

Alte două ZILE LIBERE de sărbători de la Guvern?! Vacanţe peste vacanţe pentru BUGETARI

 |  18:04
Alte două ZILE LIBERE de sărbători de la Guvern?! Vacanţe peste vacanţe pentru BUGETARI

După minivacanţa de trei zile, cu ocazia Sfântului Andrei şi de 1 Decembrie, Ziua Naţională, alte două zile ar putea fi declarate libere de Crăciun şi de Revelion, în plus faţă de cele ştiute, adică 25 şi 26 decembrie 2018 şi 1 şi 2 ianuarie 2019.

Există posibilitatea ca ziua de 24 decembrie, care pică lunea, să fie liberă legal. Acelaşi lucru s-ar putea întâmpla şi pe 31 decembrie, de Revelion, care cade tot luni.  

Hotărârea în această privinţă urmează să fie discutată în aceste zile la Guvern. Dacă va fi aprobată, bugetarii vor avea o mini-vacanţă de Crăciun de 5 zile, iar de Revelion aceştia ar avea parte tot de cinci zile libere.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-03Parerea ta...

DE CE BAGI ZâNZANIE
03 Dec 2018

Z.P. între bugetari și particulari? Să știi că zilele ”libere” sunt băgate pe gât bugetarilor de către guvernanți! Iar pentru acele zile libere băgate pe gât - vrei, nu vrei - ele, fie se recuperează prin venirea în alte zile la serviciu, fie te obligă ca, în acele zile libere care nu mai libere nu sunt pentru că reprezintă o obligativitate ,nu o alegere a ta... îți iei din zilele de concediu!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray