2020-02-28 20:48

Am scris, am învins! De „gura” PUTEREA şi de frica DNA, ministrul Muncii le-a redat meseria psihologilor

 |  21:01
Am scris, am învins! De „gura” PUTEREA şi de frica DNA, ministrul Muncii le-a redat meseria psihologilor

Ministrul Muncii din Guvernul Ponta, Rovana Plumb, a revenit asupra ordinului prin care radia ocupaţia de psiholog din Clasificarea Ocupaţiilor din România (COR). Ministrul, care a semnat iniţial „ca primarul”, nu a realizat că, de fapt, răspunde manevrelor Colegiului Psihologilor din România (COPSI), instituţia care a cerut radierea. Aşa cum a descoperit însă PUTEREA, această manevră ar fi băgat nişte sute de mii de euro în conturile Colegiului, deoarece psihologii, dacă ar fi vrut să muncească în continuare, ar fi trebuit să plătească bani grei la COPSI pentru atestări pe specializările rămase în COR. Speriată recent şi de DNA, pentru nişte afaceri de familie, şi acuzată acum de PUTEREA că îi face jocurile lui Mihai Aniţei, şeful Colegiului Psihologilor, despre care gura târgului spune că ar cam da cu subsemnatul pe la procurorii anticorupţie pentru nişte fonduri europene, Rovana Plumb a bătut în retragere. Soluţia găsită pentru a scăpa de gura miilor de specialişti din sistemul medical a fost emiterea unui nou ordin care să stipuleze că ocupaţia „psiholog” se va regăsi în COR în cadrul grupei de bază “2634 Psihologi”.

Motivaţia oficială a bâlbei ministeriale este „evitarea unor disfuncţionalităţi pe piaţa muncii”. Ministrul şi-a dat seama, în sfârşit, că psihologii trimişi să umfle conturile “prietenului” Mihai Aniţei ar fi putut-o da în judecată pentru încălcarea unor drepturi fundamentale ale omului: dreptul la muncă şi dreptul la liberă asociere.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-27Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
27 Mar 2015

rovana::::adica tamponul lui Nastase Dana...o alta pupincurista-profitoare a bolsevicilor...pe asta cand o vedem la DNA?toata satra de Tartasesti a furat cate un miliard de euro de caciula....si noi dormim ca prostii in ghete....sute de mii de euro pe limuzine si numere de bulgaria...tot felul de escrocherii penale etc
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine