2019-10-17 23:30

Ambasadorul Marii Britanii critică starea trotuarelor din Capitală

 |  13:10
Ambasadorul Marii Britanii critică starea trotuarelor din Capitală

De la extaz la dezamăgire. Ambasadorul Marii Britanii, Paul Brummel, critică starea trotuarelor din Capitală, după deszăpezire. Ambasadorul Marii Britanii în România, a încărcat o fotografie pe Twitter în care își exprimă nemulțumirea în privința stării trotuarelor din București.

Paul Brummel este uimit de cât de curată este strada, fără niciun pic de zăpadă, dar este la fel de dezamăgit de faptul că pe trotuar nu se poate circula din cauza troienelor de zăpadă. ”Străzile principale din București au fost curățate impresionant de repede după ninsoare. Pietonii au însă condiții mai dure…”, a scris Paul Brummel, după ninsoarea din București, de vineri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-08Parerea ta...

NENEA BRANCOVEANU
08 Ian 2017

...domnul...asta.... vrea sa se plimbe seara pe trotuarele din Bucuresti si ne cearta ca este zapada si aluneca...... !!!???
CROCODILUL FLAMAND
08 Ian 2017

HA HA...ENGLEZUL E DERANJAT DE ZAPADA DE PE TROTUARE....DAR SANGELE A MII DE OAMENI MORTI IN 1989 IMPUSCATI DE MAFIA SECURISTA FSN NU I-A DERANJAT TIMP DE 27DE ANI........L-AU PLIMBAT SI PE ILIESCU SI PE NASTASE LA BUCKINGHAM....AFACERI INTERLOPE CU TONY BLAIR....FREGATE DE LA FIER VECHI....TRAFIC DE COPII PENTRU ORGANE SI PEDOFILIE LA MARIOTT CU MISA-BIVOLARU....EU ASA I-AS SPUNE ENGLEZULUI.................MR BRUMMEL.....OAMENII DIN BUCURESTI CARE TREBUIAU SA CURETE ZAPADA ORI AU FOST IMPUSCATI CU MIILE IN DECEMBRIE 1989 DE PRIETENII DVS ILIESCU SI BRUCAN....SAU AU EMIGRAT CU MILIOANELE(PESTE 5MILOANE DE OAMENI)IN DIVERSE TARI...........UNDE ATI FOST IN ULTIMII 27DE ANI?....NU ATI AVUT CUNOSTINTA DE MIZERIA POLITICA DIN ROMANIA?...MACAR SA FIE ZAPADA(SNOWDEN-GUCIFFER-ASSANGE HA HA HA) ULTIMA PROBLEMA A BUCURESTIULUI......VRETI SA FACEM UN BUSINESS....VA VINDEM DVS ZAPADA...FOARTE IEFTIN....CU DISCOUNT...SI PUTETI S-O VINDETI MAI DEPARTE LA ESCHMOSI SA-SI FACA BARLOG DE ZAPADA...CU PROFIT...........BARLOG DE ZAPADA=SNOW DEN......HA HA HA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray