2019-08-17 23:51

AMENDA primită de la Primăria Capitalei a determinat conducerea CIRCULUI GLOBUS să acționeze

 |  14:45
AMENDA primită de la Primăria Capitalei a determinat conducerea CIRCULUI GLOBUS să acționeze

Săptămâna trecută, Circul Globus a fost amendat de Primăria Capitalei pentru că nu a grăbit relocarea animalelor sălbatice în grădini zoologice, după ce în spaţiul public au apărut imagini cu câteva animale sălbatice, tigri şi lei, ţinute în curtea circului, în cuşti.

Drept dovadă, doi tigri de circa opt ani de la Circul Globus au fost relocate luni la Grădina Zoolgică din Galaţi, unde sunt îngrijiţi şi vor putea fi văzuţi de public după ce se vor acomoda cu noul spaţiu.

Purtătorul de cuvânt al Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii din Galaţi, Florin Matei, a declarant că este vorba despre două femele tigru care au fost aduse de la Circul Globus din Capitală la Grădina Zoologică de la Pădurea Gârboavele.

"Cele două femele se numesc Nera şi Baghera şi au aproximativ 8 ani. Au fost aduse la noi de la Circul Globus pentru că aici, la Galaţi, dispun de cele mai bune condiţii, având la dispoziţie circa 5.000 de metri pătraţi unde se pot mişca în voie. Sunt în stare foarte bună, însă vor sta o perioadă în carantină, până se obişnuiesc cu celelalte animale, după care vor putea fi văzute de către publicul vizitator", a spus Florin Matei,


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray