2020-04-10 06:03

AMENZI pentru Spitalul Universitar din București, după ce un CADAVRU a fost lăsat pe hol

 |  21:24
AMENZI pentru Spitalul Universitar din București, după ce un CADAVRU a fost lăsat pe hol

Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti a fost amendat cu 20.000 de lei după apariţia în spaţiul public a unor imagini în care un pacient decedat a fost lăsat pe o brancardă pe scara de evacuare în caz de incendiu.

”Inspectorii sanitari din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti au finalizat controlul la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), ca urmare a apariţiei în spaţiul public a unor imagini privind manipularea pacienţilor decedaţi. Echipa de inspectori a constatat că imaginile apărute corespund realităţii, brancarda cu pacientul decedat a fost amplasată de către o asistentă medicală, într-un loc neadecvat, pe o scară de evacuare în caz de incediu”, anunţă duminică Ministerul Sănătăţii.

Urmare a neregulilor constatate, inspectorii sanitari au amendat SUUB cu suma 20.000 de lei, iar asistenta care a abandonat brancarda cu pacientul decedat, într-un spaţiu neadecvat, cu suma de 1.000 de lei.

De asemenea, conducerii SUUB i s-a pus în vedere ca, în termen de 30 de zile, să identifice şi să amenajeze un spaţiu special pentru pacienţii decedaţi, precum şi să revizuiască procedura de manipulare a pacienţilor decedaţi, cât şi să instruiască personalul medical care se ocupă de astfel de situaţii.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat pe Facebook imagini cu un pacient decedat despre care a afirmat că a fost abandonat cu orele pe scările interioare, potrivit News.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-19Parerea ta...

DESTEPT
29 Ian 2020

UN FLEAC . V AM INPUSCAT . IAR ALTII MANINCA PESTE , DIN LACUL MORI SI DIMBOVITA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine