2020-02-18 17:26

AMENZI picante pentru cei care au aruncat cu ketchup pe pereţii MINISTERULUI JUSTIȚIEI

 |  10:50
AMENZI picante pentru cei care au aruncat cu ketchup pe pereţii MINISTERULUI JUSTIȚIEI

Cei şapte protestatari care au aruncat, marţi seară, cu ketchup pe pereţii Ministerului Justiţiei, în semn de protest faţă de adoptarea OUG pe legile justiţiei, au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 2.000 de lei, în cauză fiind deschis şi dosar pentru tulburarea ordinii publice.

Marţi seară, mai multe persoane au aruncat cu ketchup către sediul Ministerului Justiţiei, fapt pentru care jandarmul care asigură paza şi protecţia obiectivului a solicitat în sprijin un echipaj de jandarmerie pentru a interveni şi a opri activitatea persoanelor respective, anunţă Jandarmeria Bucureşti, potrivit Mediafax. Şapte persoane au fost conduse la secţia de poliţie pentru identificare.

În urma incidentului, au fost aplicate şapte sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 2.000 de lei pentru tulburarea ordinii publice, săvârşirea în public de gesturi obscene, proferarea de injurii sau cuvinte jignitoare.

De asemenea, au fost sesizate organele abilitate pentru efectuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburare a ordinii publice.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-20Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
20 Feb 2019

trebuiau sa arunce inKISELEFF si in capul porcarului flausat TELE-MORMAN,au gresit adresa
CIUMA ROSIE PORCINA
20 Feb 2019

era voba de mama lui DRaGNEA porCARUL
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine