2020-07-07 13:36

AMENZI usturătoare pentru cei care ÎNJURĂ Poliția pe Facebook

 |  18:18
AMENZI usturătoare pentru cei care ÎNJURĂ Poliția pe Facebook

Polițiștii urmăresc cu mare atenție postările de pe Facebook. Sunt interesați mai ales de cele în care sunt pomeniți - şi nu măgulitor. Un bărbat a fost amendat după ce a scris un mesaj plin de injurii la adresa polițiștilor locali din Galaţi .Și nu este singurul caz.

Un bărbat din Galați a fost amendat cu 1.000 lei de Poliția Locală pentru injurii si expresii jignitoare la adresa instituției, a agenților de poliție și a familiilor acestora.

Și Poliția Județului Galați a aplicat o amendă de 1.000 lei unui bărbat care a scris pe Facebook despre inspectorul șef că este „nazist” și „are comportament dictatorial”. Se pare că bărbatul sancționat este fost polițist.

Poliția Rutieră din Galați a aplicat și ea o amendă pentru cuvinte calomnioase la adresa unei agente de poliție, postate pe pagina de Facebook a Grupului Șoferilor din Galați. Șoferul și-a exprimat nemulțumirea față de faptul că polițista rutieră l-ar fi amendat pe nedrept și abuziv, proferând la adrea ei injurii, cuvinte jignitoare și calomnioase. Polițista jignită era, de fapt, în concediu de odihnă și fusese confundată de șoferul nemulțumit.

Amenda aplicată a fost de 900 lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz