2019-10-16 17:42

 |  10:01

Bogdan Gribincea, trainer în leadership: „Investiția în tine însuți este cea mai sigură!”


Bogdan Gribincea este speaker, trainer și coach certificat John Maxwell Team, cea mai prestigioasă academie de traineri în leadership din lume. Sustine cursuri de leadership, sesiuni de coaching și formare prin care îi ajută pe antreprenori, manageri și freelanceri să își depășească nivelul și să investeasă în potențialul lor real. Bogdan este și autorul carții „Scurte întrebări pentru răspunsuri puternice”, o carte care te provoacă să ai succes. Motto-ul său este: “Investește în tine, deoarece este cea mai sigură investiție”.

Bogdan Gribincea are 32 de ani și a crezut întotdeauna în puterea lui de a-şi depăşi limitele. A urmat cursurile Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi, însă viața i s-a schimbat complet după absolvirea academiei John Maxwell Team. A părăsit un job sigur într-o multinațională pentru a se dedica visului său de a sprijini oamenii să își depășească nivelul și să ajungă leaderi în domeniile lor. Susține cursuri de Leadership, sesiuni de Coaching și traininguri unde adună antreprenori, manageri și leaderi din toate domeniile la un loc.

„Împlinirea profesională exista doar atunci când alegi să faci ceea ce-ți place. Ştiu, uneori nu putem face din prima ceea ce ne place. Sunt momente în care este necesar să experimentăm fel şi el de joburi. Important este să avem mereu un minte VISUL nostru cel mai mare. Chiar dacă acum nu-ți poți trăi visul, poți să te pregăteşti

pentru acest lucru”, este unul dintre sfaturile lui Bogdan.

„Cele mai mari schimbări pe care le-am făcut se datorează carților de dezvoltare personală. M-au făcut să văd viața personală și viața profesională din noi perspective și am devenit conștient de puterea mea interioară și de oportunitățile din jurul meu”, susține Bogdan Gribincea, care a sprijinit - prin prezentările sale, prin trainingurile și sesiunile de coaching pe care le-a susținut -, peste 1.000 de persoane să devină leaderi mai buni.

Pârghii sau scurtături

 „Succesul, după cum bine știi deja, este o călătorie. A te folosi de o pârghie în această călătorie este ca și cum ai parcurge un drum cu un autovehicul. Mașina este pârghia și pârghia scurtează timpul. Pe de altă parte, scurtătura este opusul pârghiei. Scurtătura scurtează distanța. Într-o călătorie pe munte, scurtătura este tunelul. Ajungi pe cealaltă parte a muntelui trecând prin tunel, adică prin munte. Dar acest lucru te îndepărtează de călătorie, te îndepărtează de succes. Prin urmare, în drumul tău spre succes, dezvoltă-ți zilnic rezistența”, spune Bogdan Gribincea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray