2019-12-06 02:17

Analiza de miercuri. Primarul Capitalei, Răzvan Sava, a cerut convocarea Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă

 |  18:37
Analiza de miercuri. Primarul Capitalei, Răzvan Sava, a cerut convocarea Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă

Situaţia generată de surparea străzii din zona Eroilor va fi analizată de Comitetul pentru situaţii de urgenţă, care se va întruni miercuri. Primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a afirmat că nu există niciun termen ferm cu privire la rezolvarea situaţiei.

„Pentru miercuri, am făcut o adresă către domnul prefect în care solicităm întrunirea Comitetului pentru situaţii de urgenţă. Întrunirea va avea loc la ISU, unde vor fi invitaţi toţi factorii implicaţi în această problemă. Din discuţiile neoficiale, în prima parte a zilei vom avea această întâlnire”, a declarat primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava, într-o conferinţă de presă.

El susţine că vrea să afle stadiul oficial al reparaţiilor, în condiţiile în care reprezentanţii contructorilor au spus că vor veni în cel mai scurt timp cu un proiect cu termene clare. El nu a putut spune dacă restricţiile de circulaţie în zonă vor fi prelungite. Sava a afirmat că oamenii din zona afectată locuiesc în continuare în chirie, pe cheltuiala constructorului sau la rude, afirmând că până nu vor putea fi garantate condiţiile de siguranţă, aceştia nu se pot întoarce la casele lor.

Problemele pe bulevardul Eroilor şi pe bulevardul Eroilor Sanitari din Bucureşti au apărut pe 12 decembrie, când terenul s-a surpat din cauza lucrărilor făcute pentru extinderea magistralei de metrou, existând riscul de prăbuşire a şoselei. Incidentul a fost semnalat de firma care face lucrări de extindere la metrou, iar circulaţia în zonă - unde se află mai multe vile - a fost închisă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray