2020-07-14 08:35

Anchetă a Avocatului Poporului în cazul bătrânei care a fost înjurată şi scuipată de un primar PSD

 |  07:50
Anchetă a Avocatului Poporului în cazul bătrânei care a fost înjurată şi scuipată de un primar PSD

Avocatul Poporului s-a autosesizat şi efectuează o anchetă în cazul unei bătrâne cu grad de handicap, care a fost înjurată şi scuipată de primarul din comuna Cornu Luncii, judeţul Suceava în momentul în care a solicitat ajutor Primăriei.

Instituţia a anunţat că ancheta vizează „posibila încălcare a art. 50, art. 52 şi art. 22 din Constituţia României privind protecţia persoanelor cu handicap, dreptul persoanei vătămate de o autoritate publică şi dreptul la viaţă şi la integritate fizică şi psihică”.

O femeie în vârstă de 64 de ani, din comuna Cornu Luncii, Maria Tretiag, cu handicap cardiac şi locomotor, l-a filmat pe primarul PSD în timp ce o înjură şi o scuipă. Totul s-a petrecut în momentul în care aceasta cerea sprijin pentru locuinţa socială repartizată de Primărie.

Femeia a susţinut că a încercat de mai multe ori să se adreseze primarului Gheorghe Fron, care ar fi agresat-o verbal. În aceste condiţii, bătrâna a decis să-l filmeze pe edil pentru a prezenta modul în care se comportă primarul PSD.

Gheorghe Fron se apără şi susţine că există un conflict mai vechi cu respectiva familie. De asemenea, primarul PSD a precizat că a fost provocat şi din cauza aceasta a avut un astfel de comportament.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-29

In legatura cu acest articol...

Primarul PSD care a înjurat şi scuipat o bătrână, EXCLUS din partid
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz