2020-07-03 17:15

Anchetă a Avocatului Poporului în cazul fetiţei violate de tatăl vitreg

 |  15:00
Anchetă a Avocatului Poporului în cazul fetiţei violate de tatăl vitreg

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu și a demarat o anchetă după ce presa a relatat de cazul unei fetiţe de 13 ani, din judeţul Vaslui, care a fost violată în nenumărate rânduri de către tatăl său vitreg.

''Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu și a dispus efectuarea unei anchete în legătură cu informațiile apărute în presă, conform cărora un bărbat de 31 de ani din județul Vaslui ar fi întreținut relații sexuale în mod repetat cu fiica sa vitregă, în vârstă de 13 ani, uneori și în prezența unei fetițe de 9 ani. Potrivit relatărilor din mass-media, polițiștii l-au ridicat pe vasluian și au declanșat o anchetă în acest caz. Conform acelorași surse, bărbatul a fost prezentat magistraților judecătoriei Bârlad, care au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele său, pentru viol'', se arată în comunicatul de presă al Avocatului Poporului.

Sursa citată a mai menţionat că, „în vederea identificării unor posibile încălcări de drepturi și libertăți cetățenești, Avocatul Poporului, prin Biroul Teritorial Iași al instituției, a dispus efectuarea unei anchete, urmând ca rezultatele să fie făcute publice la finalizarea cercetărilor”. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-31

In legatura cu acest articol...

Bărbat, arestat după ce şi-a violat fiica vitegră de 13 ani
Parerea ta...

ANONIM
31 Aug 2015

INSTITUTIA AVOCTUL POPORULUI TREBUIE DESFIINTATA CA TAIE FRUNZA LA CAINI PE BANI MULTI CA SI AUTORITATEA PERMENENTA ELECTORALA .Sunt doua institutii parazitare pet bugetul statului................
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz