2019-12-07 13:14

Anchetă a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău, după ce un tânăr a schimbat roata unei maşini de Poliţie

 |  10:12
Anchetă a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău, după ce un tânăr a schimbat roata unei maşini de Poliţie

Anchetă a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău, după ce un trecător a surprins şi filmat un tânăr care schimbă roata unei maşini de Poliţie, în timp ce doi poliţişti stau de vorbă în imediata apropiere.

Imaginile filmate de un trecător au fost surprinse pe cel mai mare bulevard din municipiul Buzău, în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău. În imagini se poate observa cum un tânăr strânge prizoanele roţii unei maşini a Poliţiei, în timp ce angajaţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, îmbrăcaţi în uniformă, stau de vorbă, pe trotuar.

Maşina la care tânărul schimbă roata aparţine Poliţiei Rurale. Una dintre variante este ca tânărul să fi fost adus la Parchet, iar după audieri să fi fost pus de către poliţişti să schimbe roata. De asemenea, există şi ipoteza potrivit căreia poliţiştii să fi oprit pe cineva pe stradă şi să fi cerut ajutor pentru schimbarea roţii.

Conducerea IPJ Buzău a declanşat o anchetă în urma căreia urmează să fie dispuse măsuri împotriva celor doi poliţişti.

”Conducerea IPJ Buzău a dispus efectuarea de verificări cu privire la aspectele care apar în imaginile respective, urmând a se dispune măsuri în consecinţă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Buzău, comisar şef Florina Crucianu, pentru Mediafax. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray