2020-04-05 17:07

Anchetă la Giurgiu, după ce o casă a fost incendiată intenționat

 |  13:40
Anchetă la Giurgiu, după ce o casă a fost incendiată intenționat

Poliţiştii giurgiuveni au deschis un dosar penal pentru distrugere, anchetând un incendiu izbucnit miercuri noapte. Ancheta Poliției vine în urma constatărilor pompierilor, care au stabilit că a fost vorba despre o incendiere intenționată.

Purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, mr. Nicoleta Beianu, a declarat: ”În această noapte (miercuri noaptea n.r.), pompierii giurgiuveni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă cu regim de înălţime parter şi etaj, în localitatea Frăteşti.

La locul solicitării s-au deplasat 21 de pompieri cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Giurgiu.

Incendiul se manifesta violent la nivelul acoperişului, pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi şi la materialele combustibile de la etajul 1 al imobilului.

În momentul izbucnirii incendiului în locuinţă nu se afla nicio persoană, proprietarul ajungând ulterior. 

În urma incendiului au ars acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi şi materiale de construcţie depozitate la etaj. 

Cauza probabilă a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. ”

În aceste condiții, cazul a fost preluat de polițiști, care au deschis dosar penal pentru distrugere, demarând o anchetă pentru a stabili vinovatul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine