2019-05-27 13:28


Anchetă la Penitenciarul Arad. Un deţinut a fost găsit spânzurat

 |  11:35
Anchetă la Penitenciarul Arad. Un deţinut a fost găsit spânzurat

Conducerea Penitenciarului Arad a demarat o anchetă, după ce un deţinut în vârstă de 24 de ani a fost găsit, vineri, spânzurat într-o baie a închisorii.

Deţinutul executa o pedeaspă de şase ani şi trei luni pentru furt.

Surse locale, citate de Mediafax, au precizat că tânărul avea mai puţin de un an până când ar fi putut intra în prima comisie care să îi analizeze posibilitatea eliberării condiţionate.

"Bărbatul a fost găsit în baia camerei, s-au efectuat manevrele de resuscitare de către personalul medical al Penitenciarului, s-a solicitat intervenţia echipajului SMURD, medicii au continuat manevrele de resuscitare, bărbatul fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unde, în ciuda eforturilor medicilor, nu a mai putut fi salvat, murind la spital", a precizat purtătorul de cuvânt al Penintenciarului de Maximă Siguranţă Arad, Eduard Magold, potrivit Mediafax.

Conducerea Penitenciarului Arad a demarat o anchetă internă şi a sesizat Poliţia şi procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru a face cercetări în acest caz.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-11

TAGURI: ancheta, penitenciar, arad, detinut, gaseste, spanzurat
loading...


Comenteaza pe site


OF, DOAMNE....
11 Noi 2016

Indiferent cât a furat, 6ANI DE ÎNCHISOARE??? IAR ĂȘTIA CARE AU BELIT ROMÂNIA DE BANI, DE RESURSE ȘI NE-AU MAI ȘI VÂNDUT...ȘI-AU LUAT CU ”SUSPENDARE”, ”LA DOMICIL”, ”SUB C-TROL ”JUDICIAR”, SAU PE SFERT CÂT A LUAT AMĂRÂTUL ĂSTA DE 24 DE ANI :(((((((( Cine știe ce i-au făcut nenorociții ăia acolo.....lume tâmpită și nedreaptă care-și determină semenii să-și ia viața...ce tris și revoltător! FUTU-VĂ NEAMU DE CURVE TÂMPITE ȘI PROASTE CARE JUDECAȚI CU MAI MULTE MĂSURI! TOȚI MINIȘTRII (IN)JUSTIȚIEI AR TREBUI ARESTAȚI ȘI PUȘI SĂ SE APLECE DUPĂ SĂPUN PRIN BĂI, POATE RĂMÂN AȘA!!!! AU MÂNCAT ȘI MĂNÂNCĂ DIN BANII ALOCAȚI PENTRU CEI DE-ACOLO, SANCHI NU AU LOCURI, TIMP, RESURSE MATERIALE ȘI BANI SĂ FACĂ DRACULUI ÎNCHISORI AȘA CUM SCRIE LA HAȘPELEUL PIZDII MĂ-SII! MAI MINTE ȘI DEREGLATA AIA ÎN HALAT DE BAIE - PRUNĂ CARE ZICI CĂ URLĂ LA LUNĂ! RECUNOAȘTE CU NONȘALANȚĂ CĂ MINTE, CĂ-I TÂMPITĂ ȘI INEFICIENTĂ!
Random imageUltimele stiri


STARBAG