2020-04-09 05:01

Anchetă la Penitenciarul Focșani, după o bătaie soldată cu moartea unui deținut

 |  10:17
Anchetă la Penitenciarul Focșani, după o bătaie soldată cu moartea unui deținut

Poliţiştii au demarat o anchetă în cazul decesului unui deţinut din Penitenciarul Focşani, acesta fiind implicat anterior într-un conflict cu o altă persoană încarcerată, a informat, duminică seara, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Nu se știe, deocamdată, care a fost motivul altercației dintre cei doi deținuți. Potrivit realitateadevrancea.net, cei doi deținuți implicați erau colegi de celulă. Se pare că agresorul este cel care a murit, el fiind un deținut dificil, care a pus, în nenumărate rânduri, probleme, personalului angajat, bătând câteva asistente. Acesta a sărit la bătaie la colegul de celulă, iar cel din urmă l-a ucis în bătaie. 

Polițiștii vrânceni anunță, într-un comunicat de presă: "La ora 18,45, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că în Penitenciarul Focşani ar fi avut loc un conflict spontan între doi deţinuţi. Cu ocazia deplasării la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că unul dintre cei doi deţinuţi decedase.

Cercetările sunt continuate de către procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine