2020-08-04 21:14

ANCHETĂ. O tânără de 15 ani, sechestrată şi violată de un bărbat din Galaţi

 |  11:59
ANCHETĂ. O tânără de 15 ani, sechestrată şi violată de un bărbat din Galaţi

Poliţiştii vasluieni au deschis o anchetă după ce o tânără de 15 ani ar fi fost sechestrată şi violată de un bărbat din judeţul Galaţi. Fata a fost găsită de părinţii ei la locuinţa presupusului agresor.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Vaslui au precizat că cercetările în acest caz au început în urma unei sesizări făcute de către părinţii unei fete de 15 ani. Aceştia au reclamat că fiica lor ar fi fost supusă unor abuzuri sexuale de către un bărbat din localitatea Ghidigeni, judeţul Galaţi. 

Părinţii au sesizat Poliţia că fiica lor a dispărut, după ce ar fi fost răpită de pe o stradă din localitatea Pogoneşti.

"În urma discuţiilor purtate cu părinţii minorei, aceştia au afirmat că fiica lor ar fi fost agresată sexual de un individ din Ghidigeni. În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, urmând a fi identificat şi audiat bărbatul reclamat", a precizat responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David, pentru Mediafax.

Poliţiştii aşteaptă şi raportul medico-legal pentru a stabili dacă fata de 15 ani a fost abuzată sexual.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz