2019-10-14 21:12

Anchete în cazul a trei fraţi de 8,9 şi 11 ani care ar fi fost AGRESAŢI SEXUAL de către tatăl lor

 |  14:58
Anchete în cazul a trei fraţi de 8,9 şi 11 ani care ar fi fost AGRESAŢI SEXUAL de către tatăl lor

Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea şi Poliţia Judeţeană au început anchete, joi, anchete după ce o femeie din localitatea Tătătaru a reclamat că cei trei copii ai săi, de 8, 9 si 11 ani, ar fi fost abuzaţi sexual de către tatăl lor. Bărbatul de 38 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vrancea, femeia a reclamat că soţul ei i-ar fi abuzat sexual pe cei trei băieţi ai familiei, de 8, 9 si 11 ani.

Femeia le a spus poliţiştilor că unul dintre băieţi i-a povestit că erau abuzaţi în momentul în care ea pleca dimineaţa la serviciu. În intervalul care rămânea între momentul plecării femeii la muncă şi momentul la care copiii trebuia să meargă la şcoală, tatăl lor îi viola.

Bărbatul - care nu îşi recunoaşte faptele - a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru viol şi tentativă dde viol.

Cei trei copii, alături de mama lor, au fost internaţi între un centru al Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea, unde primesc consiliere psihologică.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-19Parerea ta...

ION
19 Apr 2018

LA STREANG CU ANIMALUL
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray