2020-02-29 00:00

Angajări masive la o companie aeriană

 |  16:15
Angajări masive la o companie aeriană

Compania aeriană Ryanair face recrutări în România, de unde speră să angajeze o sută de persoane.

Cei care vor obține un loc de muncă la una dintre cele mai importante companii low-cost din lume se vor alege cu pachete salariale competitive, care includ o bonificație de 1.200 de euro la angajare. Contractele de muncă vor fi încheiate pe o perioadă de trei ani după încheierea perioadei de training.

Potrivit unui anunț al companiei, candidații români vor fi evaluați de recrutori în perioada următoare, după cum urmează: în Timișoara, recrutările pentru pozițiile deschise de Ryanair se desfășoară pe 5 octombrie, în Cluj-Napoca în data de 25 octombrie, iar în București în data de 27 octombrie.

Potrivit anunțului de recrutare, experiența relevantă în acest domeniu nu e criteriu la angajare, însă candidații interesați de locurile de muncă vacante la Ryanair trebuie să poată înota pe o distanță de 25 de metri. Se lucrează după sistemul 5 zile lucrate, 3 libere.

Mai mult, compania aeriană oferă numeroase avantaje angajaților și în ceea ce privește transportul. Ryanair promite viitorilor angajați o cariară plină de călătorii, prietenii, aventură și cultură.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine